x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un copil de 10 ani a tras cu pistolul de jucărie într-o mașină, în București. Părinții au fost amendați

Un copil de 10 ani a tras cu pistolul de jucărie într-o mașină, în București. Părinții au fost amendați

de Redacția Jurnalul    |    14 Ian 2023   •   22:56
Un copil de 10 ani a tras cu pistolul de jucărie într-o mașină, în București. Părinții au fost amendați
Sursa foto: Hepta

Un copil aflat într-o mașină a tras cu un pistol de jucărie în alt autoturism. Poliția a început o anchetă, iar părinții copilului au fost amendați.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara și a fost anunțat la 112. O femeie i-a anunțat pe polițiști că „în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4, în urma unei șicane, cu un alt participant la trafic, o persoană, ce se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus de acesta, ar fi tras cu un pistol în direcția apelantei, provocându-i o stare de temere.”

Polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică al Secției 16 Poliție au efectuat verificări în zonă și au depistat autoturismul în cauză. Un bărbat a declarat că fiul acestuia, în vârstă de 10 ani, a tras cu un pistol de jucărie. Copilul a fost găsit de polițiști. Acesta avea asupra sa pistolul de jucărie și bile din material plastic, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Persoanele implicate au fost duse la sediul Secției 16 Poliție. Incidentul a fost anunțat la secția de Poliție și de un martor.

La final, părinții copilului au fost sancționați contravențional cu suma de 1.000 de lei, fiecare, potrivit Poliției Capitalei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pistol de jucărie copil amenda