x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cosmetizare la Piatra Mare

Cosmetizare la Piatra Mare

de Anca Aldea    |    09 Mai 2008   •   00:00


Asociaţia de turism montan Floare de Colţ organizează într-un colţ de natură din masivul Piatra Mare (judeţul Braşov), lovit greu de nepăsarea şi indiferenţa unora, o acţiune de cosmetizare a regiunii.



CANIONUL 7 SCĂRI



Asociaţia de turism montan Floare de Colţ organizează într-un colţ de natură din masivul Piatra Mare (judeţul Braşov), lovit greu de nepăsarea şi indiferenţa unora, o acţiune de cosmetizare a regiunii. Este vorba de Canionul 7 Scări, un loc uşor accesibil turiştilor şi căutătorilor de frumos montan, un loc cu munţi falnici, cu o poieniţă străbătută de pîrîul Şipoaia (preferată de turiştii care vin aici cu corturile), cu un drum forestier (pe marginea căruia, la sfîrşit de săptămînă, sînt înşirate grătare), cu o pădure de conifere şi cu o “scară” înfiptă în stîncă, la o înălţime de aproximativ zece metri, şi formată din şapte trepte din metal şi podeţe de lemn, care trebuie străbătută pentru a traversa canionul.

APEL.
Membrii Asociţaiei Floarea de Colţ au nevoie de voluntari pentru organizarea acţiunii de curăţare a aşa-numitei “alei a gunoaielor” – traseul care face legătura între Dîmbul Morii şi Canionul propriu-zis. Se va avea totodată în vedere recondiţionarea panourilor informativ-descriptive de pe traseu. Organizatorii pun la dispoziţie tot echipamentul necesar unei astfel de iniţiative şi îi cheamă pe cei interesaţi de o ieşire utilă în natură să se alăture celorlalţi. Întîlnirea va avea loc sîmbătă, 10 mai, la ora 10:00, după bariera de la începutul drumului spre canion (în Timişul de Jos, la aproximativ 200 de metri de Cabana Dîmbu Morii, Drumul Naţional1, km 158 spre Braşov). Cei interesaţi să obţină detalii suplimentare le pot cere la adresa contact@floaredecolt.org.











×
Subiecte în articol: verde!