x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crimă la Vaslui: Doi concubini care au ucis un bărbat și i-au ascuns cadavrul în geamantan au fost prinși la Brașov

Crimă la Vaslui: Doi concubini care au ucis un bărbat și i-au ascuns cadavrul în geamantan au fost prinși la Brașov

de Redacția Jurnalul    |    17 Iul 2024   •   07:56
Crimă la Vaslui: Doi concubini care au ucis un bărbat și i-au ascuns cadavrul în geamantan au fost prinși la Brașov

O femeie în vârstă de 27 de ani și concubinul ei, în vârstă de 32 de ani, acuzați că au ucis un bărbat de 36 de ani, apoi i-au ascuns cadavrul într-un geamantan, abandonat pe marginea drumului din Pungești, județul Vaslui, au fost prinși în Brașov, marți noaptea.

Marți noaptea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui și a Inspectoratului General al Poliției Române, cu sprijinul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției Operațiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, au fost depistate în municipiul Brașov, două persoane, un bărbat în vârstă de 32 de ani și femeie în vârstă de 27 de ani, ambii din comuna Pungești, județul Vaslui, concubini. Aceștia sunt bănuiți că ar fi fost implicați în decesul bărbatului în vârstă de 36 de ani, din comuna Oncești, județul Bacău.

Cele două persoane se sustrăgeau urmăririi penale, iar pe numele acestora erau emise mandate de aducere.

Aceștia au fost duși și prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Cei doi au fost puși sub acuzare după ce, luni noaptea, o patrulă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din Pungești, județul Vaslui, că în vecinătatea unui drum sătesc din Pungești, pe marginea drumului, se află un geamantan, în interior caruia se află cadavrul unui bărbat.

Continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul victimei de 36 de ani și dispunerea măsurilor legale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: criminali vaslui