x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu, după condamnarea lui Fenechiu: Nu regret nicio clipă că un om competent a fost desemnat ministru de PNL

Antonescu, după condamnarea lui Fenechiu: Nu regret nicio clipă că un om competent a fost desemnat ministru de PNL

12 Iul 2013   •   18:45
 Antonescu, după condamnarea lui Fenechiu: Nu regret nicio clipă că un om competent a fost desemnat ministru de PNL
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Relu Fenechiu a fost "un ministru competent", care "şi-a făcut datoria", iar el nu regretă "nicio clipă" faptul că un om competent a fost desemnat de către partid în funcţia de ministru al Transporturilor.

"Din punct de vedere politic sunt de spus două lucruri. Unul, ministrul Relu Fenechiu şi-a făcut datoria, s-a dovedit un ministru competent şi a reuşit în această calitate două lucruri extrem de importante pentru România: deblocarea fondurilor europene, programul pentru infrastructură, privatizarea CFR Marfă în condiţii foarte complicate şi într-un timp foarte scurt. De aceea, eu îi mulţumesc pentru activitatea desfăşurată în fruntea acestui minister şi nu regret nicio clipă faptul că un om competent a fost desemnat de către partid în această funcţie", a declarat Antonescu.

Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul". Decizia nu este definitivă.

×