x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cu dragoste, de la Shop Jurnalul

Cu dragoste, de la Shop Jurnalul

11 Feb 2009   •   00:00

Suntem în luna îndrăgostiţilor şi, mai mult decât oricând, ai nevoie de un cadou pentru jumătatea ta. Cum ne aflăm într-o perioadă de criză, iar bugetul pentru cadouri a fost ajustat, vremea inelelor cu diamant sau vacanţelor costisitoare nu mai reprezintă o opţiune viabilă.



Shop Jurnalul vă oferă, în schimb, cea ingenioasă soluţie pentru luna îndrăgostiţilor, fără ca portofelul vostru să aibă prea mult de suferit. De ce să îi faceţi cadouri pe care să le folosească doar partenerul, când vă puteţi bucura împreună de achiziţia făcută? Ce poate fi mai romantic decât o cină la lumina lumânărilor iar în fundal se aude glasul cald a lui Julio Iglesias cântând despre dragoste? Şi dacă asta n-a impresionat-o de-ajuns cu siguranţă că hitul "Love me tender” interpretat de Elvis îi va topi inima.

Pentru el, Mari Cuceritori este alegerea perfectă. Poveştile cuceririlor lui Alexandru cel Mare, Petru cel Mare şi Napoleon pot fi urmărite împreună, chiar dacă războaiele nu reprezintă chiar cel mai mare hobby al urmaşelor Evei.

În cazul în care între voi doi au existat tensiuni şi nu ştiţi cum să le depăşiţi, Shop Jurnalul are şi de această dată cea mai bună soluţie: "Cum să-ţi înţelegi soţul” şi "Cum să-ţi înţelegi soţia”. Din scenariu nu poate lipsi marele Leonard Cohen, omul a cărui viaţă este dedicată dragostei şi cântecului de dragoste.

Lista completă a pachetelor speciale:
  • Pentru un cuplu model : Cum să-ţi înţelegi soţul, Cum să-ţi înţelegi soţia, Leonard Cohen
  • Pentru ea : Pavarotti, Julio Iglesias, Elvis Presely
  • Mari cuceritori : Alexandru cel Mare, Petru cel Mare, Napoleon
  • Special : Pianistul, Gheorghe Zamfir, Tudor Gheorghe
  • Dragoste în blugi : Florian Pittiş, Nichita Stănescu, Phoenix.

Acum puteţi comanda filmele dumneavoastră preferate printr-un simplu SMS la numărul 7600 (tarif 9 Euro+TVA). Acesta trebuie să conţină unul din cele 6 coduri afarente fiecărui pachet în parte. În reţeaua Vodafone sunt necesare 2 sms-uri de confirmare care sunt taxate cu 0,10 cenţi.  În caz de eroare costurile sms-ului nu sunt returnabile. Preţul pachetului conţine şi transportul în orice loc al ţării, transport efectuat cu Poşta Română.

Produsele pot fi achiziţionate şi online, prin intermediul  serviciilor oferite de ePayment. În cazul unei astfel de plăţi nu este perceput nici un comision suplimentar. Sunt acceptate doar cardurile VISA şi MASTERCARD. Această metodă de plata este complet securizată. Pentru asigurarea protecţiei tranzacţilor, transmiterea datelor dumneavoastră confidenţiale se face direct prin intermediul procesatorului de plăţi (ePayment) către bancă, beneficiind de protecţia asigurată de sistemul 3D Secure.

Banca şi procesatorul de plăţi sunt singurele instituţii care intra în contact cu informaţiile dumneavoastră, iar ei oferă o garanţie totală. Datele dumneavoastră sunt introduse direct in serverele Visa sau MasterCard. În plus, 3D Secure implică verificarea identităţii posesorilor de carduri, acest proces având la bază codul de securitate pe care îl cunoaşte doar titularul cardului şi se desfaşoară, de asemenea, numai prin intermediul serverelor Visa sau MasterCard. Indiferent de valuta pe care o aveţi pe card, tranzacţiile se vor efectua în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Cei care au vizitat de curând www.shop.jurnalul.ro au remarcat Asistentul virtual. Acesta vine in ajutorul celor care doresc să afle o informaţie. Pot intreba orice legat de produsele şi serviciile noastre. Cu ajutorul său vizitatorii nu mai sunt nevoiţi să scrie mail-uri, să aştepte răspunsul sau să dea telefoane. Şi, ca orice angajat, Asistentul virtual are si program de muncă de la 9.30 pana la 18.30.

×
Subiecte în articol: observator