x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum îţi creşti şansele de angajare şi cum obţii CEL MAI BUN salariu atunci când NU ai EXPERIENŢĂ în muncă

Cum îţi creşti şansele de angajare şi cum obţii CEL MAI BUN salariu atunci când NU ai EXPERIENŢĂ în muncă

16 Oct 2013   •   11:24
Cum îţi creşti şansele de angajare şi cum obţii CEL MAI BUN salariu atunci când NU ai EXPERIENŢĂ în muncă

Încă de pe băncile facultăţii, tinerii visează la jobul vieţii lor: să câştige un salariu generos, să promoveze cât mai repede în cadrul companiei, să aibă un program de muncă lejer, să aibă şefi înţelegători şi cei mai buni colegi. Odată intraţi în câmpul muncii, proaspeţii absolvenţi constată că jobul perfect este doar un miraj, iar realitatea este cu totul alta. Însă acest lucru nu trebuie să-i descurajeze, pentru că seriozitatea şi puterea de muncă îi pot ajuta să-şi atingă scopurile.Orice persoană visează ca la un moment dat în viaţă să poată avea un trai decent, fără lipsuri. Cu această dorinţă în minte, începe vânătoarea de locuri de muncă bine plătite sau a domeniilor în care pot promova rapid sau fără prea multe bătăi de cap.

Marea problemă a proaspeţilor absolvenţi, fără experienţă în piaţa muncii, este că îşi doresc să ardă rapid câteva etape în formarea lor ca profesionişti, lucru care, de cele mai multe ori, nu este posibil. Sfatul specialiştilor în recrutare pentru tinerii începători este să înceapă cu un job potrivit pregătirii lor şi experienţei profesionale.

Citeste mai mult pe RTV.NET

×