x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum îți rezervi un loc de parcare privat în aeroportul Otopeni

Cum îți rezervi un loc de parcare privat în aeroportul Otopeni

14 Dec 2022   •   13:41
Cum îți rezervi un loc de parcare privat în aeroportul Otopeni

Ai de realizat o călătorie de afaceri sau în scop recreativ cu avionul și ai ales aeroportul Otopeni? Un aspect esențial de care să ții cont este unde îți parchezi mașina. Parcarea pusă la dispoziție de aeroport percepe un cost și dacă ți-ai planificat un buget fix, este posibil ca acel cost să îți dea bătăi de cap. În plus, aeroportul nu dispune de multe locuri de parcare și posibil să pierzi timp prețios încercând să „pescuiești” un loc. Ce soluții ai în această situație? Noi te sfătuim să te îndrepți către o parcare privată și venim cu sfaturi cum să o alegi și care sunt avantajele.

Parcare privata aeroport Otopeni

Dacă preferi să te deplasezi cu mașina personală de acasă la aeroport, ea trebuie să aibă un loc sigur în care să stea până te întorci, indiferent de durata călătoriei tale. Lăsată la ,,voia sorții”, chiar și în parcări publice, mașina poate suferi avarii.. Atunci când tu nu poți avea grijă de ea, cine o face? Răspunsul poate fi un paznic avizat, angajat al unei firme private de parcare.

            O alternativă pentru parcarea chiar la aeroport este parcarea privată, la o anumită distanta de poarta de îmbarcare. Există numeroase diferențe între cele două, iar balanța se înclină în favoarea parcării private. Mai jos îți vom explica beneficiile dacă alegi o parcare privată și cum să îți ocupi un loc de parcare.

Masina supravegheata video 24/24

            Ți-e teamă că nu vei găsi un loc de parcare în timp util sau chiar deloc? Riscul este să pierzi zborul, mai ales dacă ești pe grabă. Această situație nu se aplică pentru compania noastră, de exemplu, care a amenajat o parcare privată cu peste 900 de locuri si optiune de live cam pentru a-ti putea monitoriza masina in timp real, 24/24. Astfel, vei avea asigurat un loc de parcare și mai mult decât atât, vei avea garanția că mașina ta rămâne în siguranță.

Dacă însă zborul tău este într-o perioadă aglomerată a zilei și ai dubii că vei găsi un loc de parcare, îți poți rezerva locul cu mult timp înainte de călătorie. Cum faci acest lucru? Accesezi site-ul firmei de parcare și completezi un formular online, în care treci date precum locația, datele și orele de plecare în călătorie și la care te vei întoarce, urmând să menționezi că vrei să rezervi un loc în avans. În felul acesta, beneficiezi și de 10% discount. Procedura durează doar câteva minute și astfel timpul prețios pe care l-ai fi pierdut învârtindu-te cu mașina prin parcare este salvat.

            O firmă de parcare aeroport Otopeni profesionistă este digitalizată, ceea ce înseamnă că îți pune la dispoziție un site bine realizat, concis și transparent. La parcarea privată din Otopeni  poți ocupa locul din timp prin formularul de pe site, iar plata se poate face de asemenea online. Dacă totuși preferi să achiți la fața locului, o poți face rapid și în siguranță. Nu ai cash la tine, ci doar cardul? Nicio problemă, poți achita cu cardul la înregistrarea în parcare.

Prețurile la parcarea privată variază în funcție de numărul de zile în care mașina este parcată în incinta acesteia. Dacă alegi o perioadă scurtă de timp, de 2-3 zile, costul va fi mai ridicat. Mai avantajos este să parchezi pentru o perioadă mai îndelungată, pentru a beneficia de oferte avantajoase de preț. De exemplu, dacă perioada selectată este de peste 30 de zile, prețurile conțin un discount, care poate crește pe măsură ce mașina este parcată mai mult timp la ei. Astfel, poți ajunge la un cost de parcare pe zi de doar 10 lei! În plus, dacă nu este prima dată când alegi parcarea privată, beneficiezi si de extra discount-uri.

            Prețurile sunt diferite pentru autoturisme și pentru microbuze, însă nu diferă semnificativ. Pe pagina de prețuri a firmei poți vedea prețurile pentru zilele de parcare Otopeni și chiar pachete avantajoase, precum cel pentru 3 zile, în care beneficiezi de o reducere.

            Avantajul parcării private cu plată este gradul ridicat de protecție oferit mașinii tale. Parcarea este dotată cu camere de supraveghere video, care înregistrează non-stop. Mai mult, poți avea acces și tu la sistemul de supraveghere, pentru a-ți verifica mașina la orice oră din zi și din noapte. Dacă totuși ai neclarități, acestea pot fi discutate cu echipa de comunicare a firmei, care trebuie să fie disponibilă 24/7.

 

×