x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cumparari - Vanzari - Enervari

Cumparari - Vanzari - Enervari

23 Ian 2007   •   00:00
  • Ne enerveaza cerintele aberante ale conducerii Primariei Capitalei privind datele necesare acreditarii jurnalistilor pe langa institutia mai sus mentionata. Nu era suficienta doar copia dupa legitimatia de presa si formularul de acreditare semnat de redactorul-sef. Functionarii municipalitatii mai au pretentia sa stie si CNP-ul fiecarui ziarist ce intra pe culoarele primariei. De asemenea, si "Regulamentul de ordine interioara" impus celor acreditati este la fel de aberant. Ne vine greu sa credem ca edilul-sef a girat astfel de reguli, mai ales ca nici ministrul Blaga n-a fost intr-atat de "riguros" cu ziaristii acreditati pe langa MAI.
  • Ne aducem aminte de vremuri demult apuse, cand cascavalul, uleiul, painea sau zaharul erau rationalizate. Revenim, vrand- nevrand, la anii de trista amintire. Si incepem de astazi, cu cascavalul!
  • Ne enerveaza ca nu avem in fiecare zi cea mai buna inspiratie pentru aceasta rubrica. Nici nu va inchipuiti cat de greu este sa te "inerveze" ceva atat de des! Am spus ceva, pentru ca de "cineva" nu vrem sa scriem!
  • Dar cu toate acestea, ne-am adus aminte de faptul ca Sulfina Barbu nu ne-a mai enervat cam "demulticel". Ce-o fi cu ea? Poate ca de cand a mai dobandit o proprietate, conform declaratiei de avere, a devenit mai atenta la ce spune!
  • ×
    Subiecte în articol: observator