x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cumparari - Vanzari - Enervari

Cumparari - Vanzari - Enervari

22 Ian 2007   •   00:00
Cumparari  -  Vanzari  -  Enervari

- Ne enerveaza "mamalisko" Hristo Stoicikov. N-ati auzit de el? Selectionerul echipei nationale de fotbal a Bulgariei s-a aflat zilele trecute in Canare, unde i-a "spionat" pe Rat si Marica. Capatanosul si-a dat iar in petic si a refuzat sa acorde interviu reporterilor ProTV, refuland pe un ton dezonorant ca "voi romanii, ma stresati!". Ai uitat pilduitorile de prost gust, de vremurile cand tu te plimbai cu Mercedesul, iar bulgarii tai dadeau anunt in ziar pentru a se gasi patru persoane ca sa cumpere un pui?

- Suntem de-a dreptul enervati pentru faptul ca in Ungaria se pot achizitiona proprietati dotate cu toate utilitatile la preturi de 10-15 ori mai mici decat in Romania. Si ne mai enerveaza ca noi, bucurestenii, suntem atat de departe de Arad!

- Si, ca sa fim siguri ca n-o sa ajungeti la spital cu capetele sparte de la paharele de plastic, va recomandam purtarea camasii de forta in timpul consumului de votca la volan.

- Ne enerveaza ca firmele de salubritate se gasesc sa ridice gunoiul in miezul zilei, taman cand e traficul mai in toi. Asta desi am intrat si noi in UE, iar in alte tari integrate de mai multa vreme treaba cu gunoiul se executa pe timpul noptii sau, in cele mai rau caz, la prima ora a diminetii, adica la 5:00. Luati aminte!

- Ne enerveaza in continuare mediatizarea excesiva a cuplului Monica-Irinel Columbeanu, de parca nu se mai intampla nimic in tara asta, decat scandalul cu biletelul buclucas si nasteri in direct.

- Ne enerveaza ca unii au liber in zilele de sambata, duminica si de sarbatorile legale.

- Ne enerveaza in continuare vremea aceasta calduroasa care permite constantenilor sa iasa la plaja in miez de iarna.
×
Subiecte în articol: observator