x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cumparari - Vanzari - Enervari

Cumparari - Vanzari - Enervari

20 Ian 2007   •   00:00
  • Ne-am enervat din nou cand am vazut televiziunile de stiri cum au "disecat" problema copacilor cazuti din pricina vajului. A batut si vantul Kyrill oleaca mai tare, si "avarii" de senaztional s-au si aruncat ca ulii pe subiect, nu cumva sa ramana ceva nediscutat. Dar noroc c-a fost demis Bodu, Sebastian Bodu, si imediat punctul de atractie s-a mutat la ANAF. E ceva de speriat cu audienta asta!
  • Ne enerveaza ca nu se pot vedea in fiecare zi, de la ferestrele Casei Presei, varfurile inzapezite, sau nu, ale Bucegilor. Ce bine ne prinde uneori cand ne inchipuim pentru cateva, momente, ca suntem la munte! n Aceasta bestie cu chip uman mai face si alte atrocitati: lipeste ciunga pe balustrada, pune superglue pe tastele interfonului si nu se sterge pe picioare cand intra in bloc. Locatari, sa-l gasim si sa-i lipim guma in par!
  • Vand tastele W, Y si Q de la tastatura. Schimb vrabie personala cu cioara de pe gard, plus imbunatatiri.
  • Ne enerveaza taximetristii care vor sa ia si pielea de pe client. Se percep uneori niste preturi, incat, doar daca soferul a bagat cheia in contact esti "ars" cu 10 RON. Ca sa nu mai vorbim despre tupeul pe care-l au in trafic. Smecheria cu pornirea e trecuta cu grija pe portiera, "la vedere", astfel ca poate fi zarita de orice client grabit.
  • Ne enerveaza presedintele LPF, Dumitru Dragomir. Are atatea pilde baietasul asta, de te baga in sperieti. Ultima sa dovada de "smecherit" a fost cand povestea pentru un post de televiziune cum comunica el cu "palatul FRF". "In nici un caz prin biletele, frate! Ce, ma credeti tampit. Comunicam pe cale orala", a zis omu’. "E mare boss-u’. Numai tu chief puteai sa ai o asemenea idee!"
  • ×
    Subiecte în articol: observator