x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cumpărari - Vanzări - Enervari

Cumpărari - Vanzări - Enervari

02 Mai 2007   •   00:00
  • Ne enervează că, deşi ne plangem constant de preferinţele turiştilor romani pentru alte meleaguri decat cele de la malul Mării Negre, hotelierii nu au incercat, nici măcar in minivacanţa de 1 Mai, să-şi schimbe obiceiurile proaste. Camerele inchiriate turiştilor s-au dovedit a fi adevărate congelatoare, salvate in unele cazuri doar de aparatele de aer condiţionat. In rest, romanii au fost nevoiţi să treacă in timpul nopţilor prin adevărate teste de rezistenţă la frig.
  • In aceeaşi categorie a indolenţei celor care administrează turismul romanesc, ne enervează faptul că, la inceput de sezon estival, turiştii au fost intampinaţi la mare doar de cateva terase şi restaurante deschise. Ospătarii de moment au incercat frecvent să carpească bucatele comandate de turişti cu diverse produse luate de pe mesele consumatorilor anteriori.
  • Ne enervează că, după ce net-ul a fost invadat de injurătorii de profesie ai multinaţionalelor, bineinţeles sub protecţia anonimatului, doar cateva zeci de bucureşteni s-au dus să depună cate o floare in memoria Ralucăi Stroescu. "Vitejii" de la multinaţionale se distrau probabil in Vama Veche sau in cluburile de fiţe din Mamaia.
  • Ne enervează statutul de victimă pe care şi-l afişează fostul părtaş de aroganţe a lui Gigi Becali, Meme Stoica. Dat afară de latifundiarul din Pipera, junele conducător de club a devenit brusc smerit şi uman.
  • Ne enervează că in lipsa unor ştiri mai de doamne ajută, televiziunile ne sufocă la mic-dejun, pranz şi cină cu relatări lipsite de gust, dar cu miros de fleici, dintre grătare la iarbă verde sau dintre tomberoanele cartierului Baicului.
  • ×
    Subiecte în articol: observator