x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Curtea Supremă a României face dreptate: Ducu Bertzi NU a colaborat cu Securitatea!

Curtea Supremă a României face dreptate: Ducu Bertzi NU a colaborat cu Securitatea!

17 Oct 2013   •   14:54
Curtea Supremă a României face dreptate: Ducu Bertzi NU a colaborat cu Securitatea!

Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal, a hotărât irevocabil că Ducu Bertzi nu a colaborat cu Securitatea.

Magistraţii Instanţei Supreme a României au admis recursul declarat de Ducu Bertzi împotriva hotărârii Curţii de Apel Bucureşti şi au hotărât în unanimitate, irevocabil, să respingă ca nefondată acţiunea formulată de către Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securitaţii.

Astfel, în pofida încercării C.N.S.A.S. de a-l transforma pe Ducu Bertzi din „urmărit” în „urmăritor”, judecătorii Instanţei Supreme au facut dreptate! Ducu Bertzi era, de foarte mulţi ani, cel urmărit şi monitorizat îndeaproape de Securitate. Dovezi de netăgăduit atestă că Ducu Bertzi nu a colaborat cu Securitatea şi în nici un caz nu a fost informator al acesteia, astfel încât nici măcar C.N.S.A.S. nu a putut “fabrica” un statut de informator a lui Ducu Bertzi.

 De fapt, pentru a respecta adevărul, Ducu Bertzi a fost cel urmărit de Securitate, încă din anul 1981. Datorită hotărârii pronunţate de Instanţa Supremă a României, cântecele sale se vor auzi în libertate şi demnitate şi de astăzi înainte.

Cabinetul de Avocat „Diana-Elena Dragomir” manifestă aceeaşi deschidere ca şi până în prezent faţă de reprezentanţii mass-media, abordând cu deplină transparenţă informarea acestora şi explicarea contextelor juridice necesare, atât în interesul informării corecte a opiniei publice, precum şi pentru prezervarea şi promovarea adecvată a intereselor clienţilor noştri.

×