x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Bittman: Mi-am dat demisia; am vrut ca restructurarea să înceapă cu mine

Dan Bittman: Mi-am dat demisia; am vrut ca restructurarea să înceapă cu mine

01 Iun 2010   •   00:00

Cântăreţul Dan Bittman a declarat, pentru MEDIAFAX, că şi-a dat demisia, marţi, din funcţia de consilier al ministrului Finanţelor, spunând că a vrut ca restructurarea să înceapă cu el.

"Mi-am dat demisia, de astăzi. Împreună cu alţi trei colegi din minister am decis să ne dăm demisiile, dat fiind vorba de această restructurare. Decât să se tot spună despre mine că sunt angajat acolo pe banii contribuabililor, deşi eu mi-am donat salariile, mai bine mi-am dat demisia. Este un moment bun pentru o astfel de decizie, am vrut să înceapă restructurarea cu mine", a spus Dan Bittman.

El a precizat că a discutat în mai multe rânduri cu ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, despre demisia sa. "Am convenit împreună că, dacă va fi cazul, o să-mi dau demisia", a explicat Bittman.

Cântăreţul a mai spus că a avut "o experienţă foarte interesantă" la Ministerul Finanţelor. "Este o experienţă fantastică să ai şansa să stai lângă un ministru, să vezi cum se iau deciziile", a spus Bittman.

El nu exclude ca, la un moment dat, să mai lucreze într-o instituţie publică, însă a precizat că în momentul de faţă nu are în plan acest lucru. "Acum trebuie să mă gândesc la altceva", a mai afirmat Dan Bittman.

×
Subiecte în articol: observator