x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Diaconescu, în centrul unui amplu scandal sexual. Cât plătea fostul patron OTV pentru relațiile intime cu minore

Dan Diaconescu, în centrul unui amplu scandal sexual. Cât plătea fostul patron OTV pentru relațiile intime cu minore

de Redacția Jurnalul    |    07 Apr 2023   •   13:30
Dan Diaconescu, în centrul unui amplu scandal sexual. Cât plătea fostul patron OTV pentru relațiile intime cu minore
Sursa foto: Hepta

Dan Diaconescu se află în centrul unui amplu scandal sexual iar autoritățile realizează mai multe percheziții la proprietățile acestuia.

Anchetatorii desfășoară percheziții atât la casa din Mamaia a fostului patron OTV, cât și la cea  din București. Au fost ridicate mai multe echipamente informatice. El a fost găsit, joi, la casa din Bulevardul Primăverii, ascuns într-o debara. 

Acesta ar fi plătit circa 300-400 de lei pentru o partidă de sex cu o adolescentă, care la vremea respectivă avea 15,4 ani, el știind vârsta tinerei. Apoi a cumpărat serviciile sexuale și de la sora geamănă a adolescentei. Surse din anchetă spun că fostul realizator tv le-ar fi cerut fetelor să i se găsească o virgină iar una dintre surori l-a atras în capcană. Fata l-a filmat și apoi l-a șantajat cu imaginile. Faptele s-au petrecut în perioada 2020-2021, în ambele sale locuințe, din București și Constanța.

Dan Diaconescu este acuzat acum de mai multe infracțiuni. Procurorii care instrumentează dosarul nu vor să facă publice detaliile, scrie antena3CNN.

 

×