x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: Fac apel la toţi colegii parlamentari să susţină suspendarea lui Traian Băsescu

Dan Voiculescu: Fac apel la toţi colegii parlamentari să susţină suspendarea lui Traian Băsescu

01 Oct 2010   •   00:00

Senatorul Dan Voiculescu a declarat că va susţine toate demersurile legale pentru declanşarea procedurii de suspendare a lui Traian Băsescu, precizând că preşedintele "simte că majoritatea parlamentară care îl susţine se destramă şi încearcă, din nou, diversiunea cu mogulii".

"Dan Voiculescu, vicepreşedinte al Senatului, confirmă domnului Traian Băsescu şi echipei sale că intenţionează să susţină parlamentar toate demersurile legale, necesare pentru declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui. De altfel, în calitate de senator, Dan Voiculescu a propus oficial grupului parlamentar din care face parte un calendar al suspendării care, dacă va fi pus în practică, îi va scăpa pe români de regimul Băsescu-Boc".

În acelaşi comunicat, Dan Voiculescu face apel la toţi colegii parlamentari să susţină suspendarea lui Traian Băsescu.

"Preşedintele Băsescu simte că majoritatea parlamentară care îl susţine se destramă şi încearcă, din nou, diversiunea cu mogulii. Nu ştiu cine sunt şi ce fac mogulii cu care se luptă Traian Băsescu, dar îl asigur pe preşedintele încă în funcţie că eu, senatorul Voiculescu, voi promova şi susţine necondiţionat demersurile parlamentare care vizează declanşarea suspendării. Un preşedinte obsedat de revanşe personale, conflictul cu presa şi disponibilizări în masă trebuie urgent schimbat. Fac apel la toţi colegii parlamentari, inclusiv la cei de la PDL, UDMR sau minorităţi, să susţină suspendarea lui Traian Băsescu pentru a asigura un viitor mai bun pentru România", a declarat senatorul Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: observator