x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: Nu am suportat să văd cum lucrurile intră spre dictatură

Dan Voiculescu: Nu am suportat să văd cum lucrurile intră spre dictatură

05 Iul 2014   •   11:05
 Dan Voiculescu: Nu am suportat să văd cum lucrurile intră spre dictatură

Dan Voiculescu a declarat, sâmbătă dimineaţă, de la sediul IPJ Ilfov, că a simţit sub regimul preşedintelui în exerciţiu că lucrurile se îndreaptă spre dictatură şi că nu a putut accepta acest lucru. 

"Problema mea de fond, pe care nici nu ştiu dacă să mi-o reproşez sau nu, a fost dată de structură. Nu am suportat să văd cum lucrurile intră spre dictatură. Eu am trăit una, ştiam că nu e vorbă să vorbeşti decât în şoaptă despre Ceauşescu. După ce am văzut că şi sub regimul lui Traian Băsescu se întâmplă la fel, normalitatea a început să dispară. Eu nu am acceptat acest lucru, ca om. Mi-am făcut un duşman din Traian Băsescu şi acum probabil că tot ce se întâmplă se întâmplă din acest motiv. Noroc că mai avem doar câteva luni", a declarat Voiculescu, citat de Antena3.ro

Voiculescu a mai sus că nu consideră o hăituire ce i se întâmplă în ultima perioadă şi că nu are nimic de reproşat procurorului. 

"Nu e nicio hăituire, am spus că voi respecta tot ce scrie în ordonanţă, nu am de reproşat nimic procurorului. Doi denunţători au spus că mi-au dat mie bani ca i-am şantajat. Nelu Iordache, l-am cunoscut acum 20 de ani, de atunci nu l-am mai văzut. Cum poţi să şantajezi un om dacă nu te întâlneşti cu el? Sper că nu iar prin metoda "telepatia". Iar pe al doilea nici măcar o dată nu l-am văzut, nu îl cunosc. E o făcătură. Pentru că s-a mai întâmplat un lucru. Data de 3 iulie a părut să fie specială, pentru că eu îmi programasem să plec în concediu. Când am aflat, pe 1 iulie, că trebuie să fiu prezent pe 7 la Curtea de Apel, am trimis familia în concediu şi am rămas aici. Pe 2, 3, 4 au fost chemaţi mai mulţi oameni care să dea declaraţii. Procurorul trebuia să fie informat că eu mi-am anulat biletul de avion, ca atare nu avea de ce să îi fie frică. Eu am anulat biletul pe data de 1."

 

 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu dictatura basescu