x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dăncilă: Vom asigura buna funcţionare şi administrare a ţării până la instalarea noului Guvern

Dăncilă: Vom asigura buna funcţionare şi administrare a ţării până la instalarea noului Guvern

11 Oct 2019   •   12:03
Dăncilă: Vom asigura buna funcţionare şi administrare a ţării până la instalarea noului Guvern

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că actualul Executiv va asigura buna funcţionare şi administrare a ţării până la instalarea noului Guvern.

Ea a anunţat că, în şedinţa de vineri a Guvernului, se va aproba alocarea din Fondul de rezervă bugetară a sumelor necesare pentru furnizarea agentului termic în mai multe localităţi din ţară.

"Vom asigura buna funcţionare şi administrare a ţării până la instalarea noului Guvern şi vom lua toate măsurile necesare pentru a sprijini oamenii aşa cum făcut şi până acum. Nu putem lăsa oamenii fără ajutor în prag de iarnă, nu putem lăsa comunităţile locale fără finanţarea necesară pentru continuarea proiectelor începute. Astfel, în şedinţa de Guvern de astăzi, vom aproba alocarea din Fondul de rezervă bugetară a sumelor necesare pentru furnizarea agentului termic în Brad, Focşani, Tulcea, Gheorgheni, Motru şi Drobeta Turnu Severin. Sunt comunităţi locale care se confruntă cu o situaţie financiară dificilă şi nu putem lăsa oamenii fără căldură în prag de iarnă", a afirmat Dăncilă, la începutul reuniunii Executivului.

Ea a adăugat că se vor mai aloca fondurile necesare pentru funcţionarea Spitalului din Săcele, precum şi ajutoarele financiare pentru familiile victimelor accidentului rutier produs în Ialomiţa la sfârşitul săptămânii. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă