x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce a lipsit Băsescu de la Ziua Armatei din Carei

De ce a lipsit Băsescu de la Ziua Armatei din Carei

29 Oct 2012   •   10:43
De ce a lipsit Băsescu de la Ziua Armatei din Carei

Traian Băsescu nu a participat la festivităţile organizate la Carei cu ocazia Zilei Armatei din cauza adresării din invitaţia oficială, potrivit ministrului Apărării, Corneliu Dobriţoiu.

O serie de greşeli, care s-au strecurat în invitaţia adresată preşedintelui Traian Băsescu pentru a participa la Ziua Armatei de la Carei, au fost cauza absenţei şefului statului de la festivităţi. Dezvăluirea a fost făcută în direct la România TV de ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu. Ministrul chiar i-a prezentat scuze preşedintelui pentru greşelile strecurate în invitaţie, scrie RTV.NET.

"În absenţa unor regulamente, probabil că formularea nu a fost foarte fericită... Am avut o discutie cu domnul preşedinte, mi-am cerut scuze dacă textul invitaţiei nu a fost suficient de explicit şi i-am transmis şi mulţumiri pentru că a agreat ca un reprezentant al administraţiei prezidenţiale să vină", a declarat Corneliu Dobriţoiu la România TV.

Află care a fost greşeala din invitaţie care l-a determinat pe Traian Băsescu să nu participe la festivităţile de Ziua Armatei pe RTV.NET.

×
Subiecte în articol: basescu ziua armatei carei