x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De la ce a pornit SCANDALUL dintre Cristian Boureanu și fiica sa

De la ce a pornit SCANDALUL dintre Cristian Boureanu și fiica sa

13 Sep 2016   •   11:50
De la ce a pornit SCANDALUL dintre Cristian Boureanu și fiica sa
Sursa foto: Facebook.com

Cristian Boureanu a intrat iar în belele, după ce, în urmă cu câteva luni, s-a certat la cuțite cu un chelner, într-un club.

Luni (12 septembrie), el a dat din nou cu subsemnatul, de data aceasta  la Secția 2 de Poliție. El a trebuit să dea explicații privind  scandalul din zona Herăstrău, cu fiica sa, martorii susținând că ar fi obligat-o pe Ioana să urce în mașina lui, ca să o ducă acasă.

Cristi susține că unica sa moștenitoare nu-l mai ascultă în ultimul timp, ba, mai mult, că ea ar fi plecat duminică (11 septembrie) din apartamentul lor din Constanța, fără consimțământul acestuia, pentru a petrece alături de prietenii din București, potrivit Click.

Poliția a emis un comunicat de presă și a început cercetările împotriva lui Cristian Boureanu, pentru infracțiunea de ”rele tratamente aplicate minorului”:

„Cu privire la imaginile difuzate în mass - media facem următoarea precizare: în jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 în care se sesiza faptul că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânără într- un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fața locului s- au deplasat mai multe echipaje de Poliție care au constat faptul că cele doua persoane sunt tata și fiică și conflictul ar fi fost declanșat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la Secția de Poliție pentru stabilirea situației de fapt și de drept.A fost sesizată DGASPC Sector 1 pentru măsuri din competenta. Bărbatul nu a depus anterior vreo plângere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale. De asemenea, Poliția s-a autosesizat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetarilor să fie dispuse măsurile legale, cercetari care se vor desfășura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1”.

×
Subiecte în articol: cristian boureanu