x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic feroviar afectat: Pantograful locomotivei unui tren de călători s-a rupt

Trafic feroviar afectat: Pantograful locomotivei unui tren de călători s-a rupt

de Redacția Jurnalul    |    26 Iun 2024   •   20:19
Trafic feroviar afectat: Pantograful locomotivei unui tren de călători s-a rupt

Pantograful locomotivei unui tren de călători s-a rupt în jurul orei 18:34, la ieșire din stația Fundulea. Trafic feroviar este afectat pe ambele fire de circulație. Pentru remedierea defecțiunii si repunerea sub tensiune a liniei de contact se intervine cu o drezină pantograf din stația Chitila.

„În jurul orei 18:34, la ieșire din stația Fundulea, trenul R 8010, care aparține operatorului național, rupe pantograful locomotivei și afectează traficul pe ambele fire de circulație”, afirmă purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Pentru remedierea defecțiunii si repunerea sub tensiune a liniei de contact se intervine cu o drezină pantograf din stația Chitila.

6„ trenuri sunt oprite temporar, la această oră, în stațiile adiacente, din cauza defecțiunii locomotivei trenului R 8010: IR 10183, IR 1887, IRC 536, IR 1942, IR 11502 și IR 1920. Se intervine deja cu drezina pantograf, termenul estimat pentru remedierea deranjamentului și repunerea sub tensiune este de 15 - 20 de minute”, revine CFR SA.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: defect locomotiva trafic feroviar