x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Delta Music Fest

Delta Music Fest

de Silvana Chiujdea    |    26 Aug 2007   •   00:00
Delta Music Fest
Sursa foto: Jurnalul Foto/

Din cănd in cănd mai trebuie să ai grijă şi de tine, să evadezi intr-un mediu care să-ţi priască. Să iţi laşi privirea să se scalde in verde şi găndul să rătăcească.

Din cănd in cănd mai trebuie să ai grijă şi de tine, să evadezi intr-un mediu care să-ţi priască. Să iţi laşi privirea să se scalde in verde şi găndul să rătăcească.

Iată o variantă promiţătoare: in perioada 30 august-2 septembrie, la Sfăntu Gheorghe, in Delta Dunării, se va desfăşura prima ediţie "Delta Music Fest", un festival de muzică electronică ce aduce altceva in viaţa ta. Fundaţia Anonimul, organizator, garantează trei zile de neuitat. Motivaţia livrată pe site-ul festivalului nu te poate lăsa rece: "Dacă ai chef să te plimbi desculţ pe ceva moale şi prietenos (n.r. - nisipul sau prietenul care la nevoie se cunoaşte), dacă iţi plac sălciile, nuferii, stuful şi crezi că pelicanii ar putea fi potriviţi ca animale de companie - ai nevoie de o schimbare de peisaj. De la spaţiul gri al construcţiilor urbane la cel verde al naturii. Incearcă Delta, vino la Sfăntu Gheorghe!".

Prezentarea virtuală se lasă şi cu precizări in ale aşteptărilor: "Vei călători pe uscat şi pe apă, pentru a ajunge intr-un loc cu o frumuseţe tulburătoare. O adevărată aventură, vei vedea!". Pănă să foloseşti simţurile din dotare ca să experimentezi aventura pe pielea proprie, mai sunt doar căteva zile. Mai că-ţi lasă gura apă la un astfel de gănd. Tot omul impovărat de zumzetul oraşului are chef, dar nu cheful e cel care-i pune frănă. Oricum o dai insă, ideea unui astfel de peisaj surăde, ba chiar desenează un zămbet larg pe chipul muritorului cu o astfel de dorinţă, nevoie ce se poate materializa in viitorul apropiat. Dacă peisajul e tentant, muzica electronică e pe primul plan la acest eveniment.

INVITAŢI. Joi sunt programaţi să aibă grijă ca buna-dispoziţie să nu se dilueze Sofa Surfers, DJ Food, Gojira&Marika, Shukar Collective. Vineri se vor ocupa de doza de armonie Scratch Perverts, U.N.K.L.E, Bumbapa, The Pixels, Pagal. Sămbătă, in ultima seară de festival, Bango Da Gaia, CutCold, Grand&Nemo şi Zicu sunt la datorie.

RADIO3NET. Radio3net "Florian Pittiş" va transmite online, o să fie ochii şi urechile celor care nu ajung in Delta Dunării. Ca de fiecare dată cănd Fundaţia Anonimul organizează un eveniment de amploare, echipa radio3net se ingrijeşte ca nici inregistrările să nu lipsească de pe www.radio3net.ro. Şi bine face... "La Festivalul de Muzică Tănără Prometheus, care s-a desfăşurat la sfărşitul lunii trecute, in aceeaşi locaţie, adică in Deltă, la Sf. Gheorghe, peste 150.000 de oameni din 30 de ţări au vizionat online transmisia live pe www.radio3net.ro", spune Florin Dumitru, redactor-şef la radio3net "Florian Pittiş".

×
Subiecte în articol: observator