x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Deva - Politist, cap al lumii interlope

Deva - Politist, cap al lumii interlope

06 Noi 2004   •   00:00

O grupare de tip mafiot care actiona in Deva a fost anihilata, zilele trecute, de ofiterii de la combaterea Crimei Organizate. Din aceasta grupare facea parte si un politist din Deva care le furniza infractorilor informatii cu privire la actiunile serviciilor Ministerului de Interne.



Click pentru a mari Click pentru a mari
ECHIPATI. Anchetatorii au gasit la perchezitii un arsenal de sabii, cutite si bate, folosite de cei sase infractori (foto sus)
Sase lideri ai retelei au fost retinuti, dupa ce "mascatii" au descins in mai multe locatii din Alba-Iulia. Indivizii prinsi sunt Nicolae Constantin Bumbaru, zis "Bibanu", si Lucian Gheorghe Sarbu, zis "Spuma", ambii de 36 de ani, proprietarii unor baruri si restaurante din Deva, Florin Podea, zis "Micutu", de 22 de ani, Cosmin Nicolae Muntean, de 27 de ani, Marian Diaconu, zis "Karateka", de 34 de ani, si agentul de politie Vasile Sorin Precup, de 36 de ani. Din vara anului 2003, infractorii s-au constituit intr-un grup care, prin violenta si amenintari, a actionat pentru a obtine beneficii materiale injuste de la mai multe persoane de pe raza judetului Hunedoara. Pana la ora actuala, au fost identificate aproape 15 victime ale acestora, care au fost mutilate in urma corectiilor aplicate de membrii bandei. Printre cei santajati se afla atat infractori marunti, cat si proprietarii unor localuri. Politistii au perchezitionat locuintele grupului, de unde au confiscat peste 50 de sabii romane, medievale si ninja, iatagane, pumnale, bricege, stilete, securi, bate de baseball, un pistol, mai multe cagule, benzi magnetice audio si video, documente, bijuterii si sume de bani in lei si valuta in valoare de peste o jumatate de miliard de lei, precum si un calculator. (Ion Alexandru)

×
Subiecte în articol: observator