x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din dragoste - Au trecut peste greutati

Din dragoste - Au trecut peste greutati

de Cristian Petru    |    18 Oct 2005   •   00:00
Din dragoste - Au trecut peste greutati

Dupa ce Nicoleta si Bogdan s-au chinuit mult timp sa faca un copil, tanara a ramas insarcinata si se pregateste sa nasca. Viata lor de pana acum nu a fost deloc usoara.

Nicoleta si Bogdan sunt impreuna de sapte ani. Au reusit sa treaca impreuna peste greutati. Dupa ce s-au chinuit mult sa faca un copil, tanara a ramas insarcinata si se pregateste sa nasca.

Cand credea ca nimic bun nu putea sa i se mai intample, dupa ce in cateva saptamani i-a murit tatal si inca sase rude apropiate, Nicoleta l-a cunoscut pe Bogdan. Era in iunie 1998 si dupa doar doua luni, el s-a si mutat la ea. Amandoi locuiau in Bucuresti.

"A fost raza de soare pe care mi-o trimisese Dumnezeu dupa atatea necazuri. Mama nu a avut nimic impotriva, din contra l-a iubit enorm si ma certa de multe ori pentru el. Familia lui nu m-a placut insa foarte mult. Nu stiu sigur, dar cred ca si-ar fi dorit o nora mai instarita", povesteste Nicoleta. Ei au trecut peste toate astea, dar alte probleme au aparut. In februarie 2001 a murit mama Nicoletei si atunci Bogdan a fost cel care a ajutat-o sa treaca peste durere. Un an mai tarziu, in 2002, a murit sora mai mica lui Bogdan, bolnava de sindromul Down. Atunci, ea a fost cea care l-a sprijinit. Atunci, Nicoleta i-a promis sa faca un copil. Dar din cauza ca nu reusea sa ramana insarcinata, s-au dus la doctor. Dupa mai multe investigatii au descoperit ca Bogdan avea probleme de fertilitate si medicii le dadeau sanse de 1% sa faca un copil. Singura lor sansa era inseminarea in vitro, care din nefericire pentru ei costa prea mult.

MATERNITATE. Copilul Nicoletei trebuie sa se nasca in cateva zile

INCERCARI. Bogdan se acuza pentru "problema lui". Nicoleta nu i-a reprosat insa nimic. Fiind credinciosi, si pentru a le merge mai bine, s-au gandit sa se cunune la biserica, ceea ce au si facut in 2003. "Ne-am facut singuri nunta, la curte, la sora mea. Noi am gatit, noi am organizat tot, tot. Au fost 45 de persoane si in ciuda faptului ca slabisem foarte mult si eram foarte obositi, a fost o zi superba, unica", spune tanara. Anul acesta, in februarie, Nicoleta s-a simtit ciudat. Si-a cumparat un test de sarcina si acesta a iesit pozitiv. Era insarcinata in 6-7 saptamani. Tot in acele zile, Bogdan isi gasise de lucru la o firma si avea nevoie de analize pentru angajare. Testele au aratat ca avea o problema la plamani si a fost internat. Medicul care l-a tratat le-a recomandat sa nu pastreze copilul pentru ca exista un risc enorm ca aceasta sa fi fost afectat. "Nici nu am vrut sa aud, trebuia sa facem mai multe teste, am fost la mai multi ginecologi, numai ca sa pastram copilul". Si pana la urma, dupa mai multe teste li s-a spus ca nu e nici o problema.

VESTI BUNE. Chiar daca nu stau prea bine cu banii, cei doi sunt fericiti acum. In luna a doua, ea a aflat ca trebuie sa se odihneasca pentru a putea sa pastreze copilul din cauza ca avea colul scurt. Asa ca Nicoleta nu a mai putut sa mearga la serviciu. Bogdan este cel care aduce banii in casa. Barbatul munceste foarte mult, dar o face cu placere pentru ca banii sunt pentru copilul lui. Bogdan nu a avut timp sa mearga cu ea la ecograf sa vada copilul. Nicoleta a scris la "Din Dragoste". Vrea sa ii spuna lui Bogdan cat de mult il iubeste si vrea de asemenea ca el sa mearga la ecograf cu ea. Intreaga poveste a celor doi, in seara aceasta, la 20:30, la "Din Dragoste", la Antena 1.

CADOU


"Bogdan a fost raza de soare pe care mi-o trimisese Dumnezeu dupa atatea necazuri. Mama mea nu a avut nimic impotriva, din contra l-a iubit enorm si ma certa de multe ori pentru el"
Nicoleta

NUNTA


"Ne-am facut singuri nunta, la curte la sora mea. Noi am gatit, noi am organizat tot, tot. Au fost 45 de persoane si in ciuda faptului ca slabisem foarte mult si eram foarte obositi, a fost o zi superba, unica"
Nicoleta
×
Subiecte în articol: bogdan mass-media nicoleta