x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dinu, solo la mare

Dinu, solo la mare

de Simona Ecovoiu    |    19 Aug 2005   •   00:00
Dinu, solo la mare

Dinu Maxer nu sufera dupa despartirea de Nicoleta Luciu, asa cum au vuit ziarele. In timp ce ziua se relaxeaza practicand sporturi extreme, seara prezinta un show la Jupiter, unde si canta melodia "Pss, Pss".

Doctorul, solistul si compozitorul Dinu Maxer a preferat ca, vara aceasta, sa munceasca pe Litoral. Mai exact la Hotel Majestic, din Jupiter, unde prezinta, in fiecare seara, pana la miezul noptii, un show: "Mi-e foarte bine, nu este adevarat ca sufar dupa Nicoleta. Ea a ales sa fie cu acel individ plin de bani, e treaba ei. Oricum, relatia noastra se racise de ceva vreme, nu mai exista pasiune, asa ca acesta a fost pentru amandoi un semnal de alarma. E prima vara, cand nu mai sunt tratat ca iubitul Nicoletei, prezenta ei ma trecea pe locul 2. Am trait mereu in umbra fostei iubite. E vremea sa demonstrez ca merit sa se scrie doar despre mine, ca sunt si eu o vedeta". Dinu este medic rezident la Spitalul Municipal, iar salariul lui nu depaseste minimum pe economie: "Lucrez de vreo cinci luni, dar nici ca mi-am scos un leu de pe card. Ce sa fac cu banii aia? Poate cand s-or mai aduna. S-a tot spus ca i-as fi mancat Nicoletei banii, dar ea poate sa va confirme ca intotdeauna am impartit cheltuielile. Traiesc din muzica, am si doua trupe de care ma ocup, ar fi chiar rusinos sa fiu un intretinut".

NU RIDICA SALARIUL. "Vara acesta mi-am luat concediu de la spital pentru show-ul estival. Intentionez sa-mi cumpar o masina si mai am nevoie de niste bani, asa ca pana in septembrie aici sunt de gasit." Am mai incercat noi sa-l tragem de limba privind fosta relatie, dar n-a dorit sa mai adauge decat ca s-ar bucura sa afle ca Nicoleta s-a maritat cu noul iubit: "Sa se casatoreasca, nu sa umble din barbat in barbat, ca alte vedete, care se lauda prin toate publicatiile cu zecile de cuceriri". In ceea ce-l priveste, solistul sustine ca inca nu i-a captat nici o femeie atentia, ca vrea o perioada de pauza, timp in care sa se ocupe la modul cel mai serios de ambele profesii. O fi el in vacanta, ca medic, dar sa nu va inchipuiti ca nu are in geanta trusa de prim-ajutor: "Le-am mai dat turistilor, la nevoie, cate o pastila, mai imi cer cate un sfat". Nu multi stiu, dar Maxer mai are doi frati, pe Mihai si Gabi: "Primul joaca tenis, e foarte bun, iar Gabi a aparut in videoclipul fetelor de la KYSS". "Tare imi doresc sa fac o trupa cu ei, sa fim un fel de Bee Gees, dar mai intai trebuie sa-l conving pe tata, caci nici ca vrea sa auda de ideea mea. Cica sa-l las pe fiecare sa faca ce vrea, ca e viata grea in show-biz." Cand face sporturi extreme sau sta la plaja, turistii il filmeaza sau il fotografiaza cu celularul: "E semn ca sunt o persoana cunoscuta, asa ca, atata timp cat nu ma jignesc, ii las in pace". Nu a intrerupt antrenamentele, dar cum in sala hotelului nu exista haltere, foloseste bancuta de lemn, pentru abdomene. Ar fi vrut sa nu mai cante, insa Jojo (Antena 1) a fost cea care l-a sfatuit sa nu se lase, caci are un timbru vocal interesant. Se mai gandeste la un videoclip si spera ca de ale sale melodii sa fie interesati si alti solisti: "Am venit cu calculatorul la mare, pentru a mai compune cate ceva. Nu pot sta degeaba nici macar o clipa. Iar cand chiar n-am ce face, dorm".

×
Subiecte în articol: observator