x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful CNADNR, Mircea Pop, a demisionat în urma scandalului Bâlea Lac

Şeful CNADNR, Mircea Pop, a demisionat în urma scandalului Bâlea Lac

28 Ian 2013   •   14:34
Şeful CNADNR, Mircea Pop, a demisionat în urma scandalului Bâlea Lac

Directorul CNADNR Mircea Pop şi-a înaintat luni demisia, a anunţat premierul Victor Ponta, după întâlnirea pe care a avut-o cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional. Ponta a precizat că va demara procedura de selecţie a unui nou şef.

Demisia lui Pop vine la câteva zile după ce şefimea companiei de drumuri a fost acuzată că s-a întâlnit la Bâlea Lac, în timp ce şoselele din ţară erau înzăpezite.

"Directorul CNADNR, domnul Pop, şi-a înaintat demisia. Intrăm în procedura de selecţie de management privat. Faptul că angajaţii muncesc şi şefii stau şi petrec la Bâlea mi s-a părut inacceptabil", a spus Ponta.

"O să numim astăzi (n.r. luni) un director adjunct interimar, care să se ocupe de toate drumurile naţionale şi de sprijinirea eforturilor privind intemperiile şi intrăm imediat în procedura de selecţie a unui nou director general la CNADNR", a afirmat Ponta.

De asemenea, directorii regionali care în loc să se ocupe de deszăpezirea drumurilor au mers la Bâlea Lac la sfârşitul săptămânii trecute vor fi demişi, a spus premierul. "Astăzi se schimbă şi reprezentanţii în AGA şi în CA", a precizat Ponta.

Întrebat dacă demisia lui Mircea Pop a fost cerută sau şi-a înaintat-o din proprie iniţiativă, Ponta a răspuns pe un ton ironic: "Şi-a dorit dânsul foarte tare. Dacă v-am spus că l-am chemat la mine...".

Mircea Pop a fost numit la şefia CNADNR în vara anului trecut.

×
Subiecte în articol: CNADNR demisie