x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi bărbați au scos 10.000 de lei de pe un card furat dintr-o mașină din Sectorul 4

Doi bărbați au scos 10.000 de lei de pe un card furat dintr-o mașină din Sectorul 4

21 Oct 2021   •   10:52
Doi bărbați au scos 10.000 de lei de pe un card furat dintr-o mașină din Sectorul 4

Doi bărbați sunt acuzați că au scos 10.000 de lei de pe un card pe care l-au furat dintr-o mașină parcată pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au fost sesizați marți de un bărbat cu privire la faptul că mașina lui, parcată pe o stradă din sectorul 4, prezintă urme de efracție.

Polițiștii au stabilit că persoane necunoscute ar fi forțat geamul portierei din dreapta față și ar fi sustras din interior mai multe bunuri, printre care o cameră video, un transformator electric, un parfum, documente și două carduri bancare. Ulterior, de pe unul dintre carduri au fost efectuate tranzacții, constând în retrageri de numerar și cumpărături la agenți comerciali în valoare de aproximativ 10.000 lei.

Polițiștii au identificat doi bărbați, cu vârste de 26 și 40 de ani, în sarcina cărora a fost reținută comiterea faptei reclamate.

Miercuri a fost făcută în acest caz o percheziție domiciliară în București, în timpul căreia au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Suspecții au fost duși la audieri. În urma percheziției a fost depistat încă un bărbat, din verificări reieșind că pe numele său era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și 19 acte materiale ale infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic, cu cei doi în stare de reținere.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: card furat