x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi polițiști s-au rănit după ce s-au răsturnat cu mașina în timp ce urmăreau o mașină

Doi polițiști s-au rănit după ce s-au răsturnat cu mașina în timp ce urmăreau o mașină

13 Apr 2017   •   17:36
Doi polițiști s-au rănit după ce s-au răsturnat cu mașina în timp ce urmăreau o mașină

Un accident spectaculos s-a produs în județul Suceava. O mașină de poliție în care se aflau doi agenți s-a răsturnat în timp ce urmăreau un bolid de lux. În urma impactului, polițiștii au fost răniți.

O mașină a Poliției Rutiere cu radar s-a răsturnat, miercuri noapte, în timpul urmăririi unui șofer care a refuzat să oprească la semnalul regulamentar. S-a întâmplat miercuri, în jurul orei 23.00, la ieșirea din Dumbrăveni spre Botoșani, scrie monitorulsv.ro.

Echipajul de la Poliția Salcea a plecat în urmărirea unui Mercedes, însă șoferul nu a putut fi ajuns, gonind în direcția Botoșani. Cei doi agenți de poliție, Ionut Manolache și Constantin Gabor, au ajuns la Spitalul Județean Suceava. Unul dintre ei are diagnosticul preliminar de policontuzie prin accident rutier, traumatism cranian, traumatism toraco-abdominal și contuzie de pumn stâng.

Mașina de Poliție cu radar fusese repartizată Poliției Salcea de la începutul acestui an, pentru sancționarea șoferilor vitezomani de pe DN 29 Suceava-Botoșani.

 

×