x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în medicina românească! Unul dintre cei mai apreciați medici din Satu Mare a murit

Doliu în medicina românească! Unul dintre cei mai apreciați medici din Satu Mare a murit

02 Mar 2020   •   16:39
Doliu în medicina românească! Unul dintre cei mai apreciați medici din Satu Mare a murit

Doctorul Cristian Lupu, directorul medical al Spitalului Orăşenesc Negreşti-Oaş, a murit. A fost răpus de o boală necruțătoare. Anunțul trist a fost făcut pe Facebook de Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

”O veste tristă ne-a lovit azi ca un fulger. Prietenul și medicul nostru de urgență, cel care a salvat mii de vieți, a trecut la cele veșnice după o grea suferință.

Dr. Cristian Lupu, director medical la Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş, a asigurat vreme de 20 de ani asistenţa medicală de urgenţă pentru negreșteni și oșeni, dar și pentru toți cei care au trecut pragul Spitalului. A fost o personalitate de prim rang a orașului nostru, un profesionist desăvârșit, un medic iubit de pacienții săi, care a salvat mii de vieți.

Dr. Cristian Lupu lasă în urmă o viață de muncă, însuflețită de vocație și pasiune, dedicată pacienților. A fost un privilegiu pentru noi să îl avem medic și prieten. Amintirea sa va rămâne veșnic vie în inimile noastre! Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a postat Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

×
Subiecte în articol: Doctor Cristian Lupu