x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosar penal pentru directorul adjunct al Penitenciarului din Drobeta Turnu Severin

Dosar penal pentru directorul adjunct al Penitenciarului din Drobeta Turnu Severin

de Jurnalul National    |    14 Ian 2008   •   00:00

Directorul adjunct al Penitenciarului din Drobeta Turnu Severin, colonelul Sever Sâma, s-a ales cu dosar penal, el refuzând să i se recolteze probe biologice după ce, în noaptea de duminică spre luni, maşina sa a fost implicată într-un accident rutier

Directorul adjunct al Penitenciarului din Drobeta Turnu Severin, colonelul Sever Sâma, s-a ales cu dosar penal, el refuzând să i se recolteze probe biologice după ce, în noaptea de duminică spre luni, maşina sa a fost implicată într-un accident rutier, transmite Mediafax.

  

Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, la sediul Poliţiei Sâma nu a recunoscut că se afla la volan în momentul producerii incidentului, susţinând că maşina era condusă de un vecin al său.

 

 “La locul accidentului am gasit două autoturisme, unul în regim de taxi şi unul străin, de culoare gri. Proprietarul autoturismului de culoare gri susţine că nu a condus maşina, deşi martor există că el ar fi fost la volan. De asemenea, acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice.”, a precizat agentul Dobre.

 

Laurenţiu Toacsen, taximetristul cu a cărui maşină a intrat în coliziune autoturismul colonelului Sâma, susţine că acesta din urmă a lovit taxiul, a plecat câţiva metri de pe loc şi ar fi chemat un vecin care să susţină că el a condus maşina.

Dacă se dovedeşte că el a fost la volan, directorul adjunct al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Drobeta Turnu Severin riscă o pedeapsă cu închisoarea între doi şi şapte ani.

 

×
Subiecte în articol: observator