x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul Munaf - Norica Nicolai ar putea fi audiată ca martor,

Dosarul Munaf - Norica Nicolai ar putea fi audiată ca martor,

de Jurnalul National    |    24 Ian 2008   •   00:00

14:11 Senatorul liberal Norica Nicolai ar putea fi audiată ca martor de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, în procesul în care Mohammad Munaf este acuzat de terorism, după ce,  ieri, avocatul lui Ovidiu Ohanesian a formulat o cerere în acest sens.



Senatorul liberal Norica Nicolai ar putea fi audiată ca martor de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, în procesul în care Mohammad Munaf este acuzat de terorism, după ce,  ieri, avocatul lui Ovidiu Ohanesian a formulat o cerere în acest sens.

La termenul de ieri, avocatul lui Ovidiu Ohanesian a făcut această solicitare în urma declaraţiilor date de Norica Nicolai cu privire la răpirea jurnaliştilor, după ce aceasta a fost propusă pentru funcţia de ministru al Justiţiei.

După ce stenogramele care redau discuţiile dintre Omar Hayssam şi procurorul Ciprian Nastasiu au fost făcute publice, Norica Nicolai a declarat că "profesorul" la care se face referire în cazul Hayssam este preşedintele Traian Băsescu. Senatorul liberal a adăugat că poate face o cerere pentru a avea acces la documente suplimentare legate de dosar, în baza certificatului ORNISS pe care îl deţine.

Norica Nicolai a participat în calitate de vicepreşedinte al Comisiei de Apărare a Senatului la ancheta în cazul Hayssam.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti urmează să ia o decizie în acest sens.

×
Subiecte în articol: observator norica nicolai