x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul 'Valiza', amânat pentru 22 aprilie. Ce le-a spus Gigi Becali celor cinci judecători

Dosarul 'Valiza', amânat pentru 22 aprilie. Ce le-a spus Gigi Becali celor cinci judecători

25 Mar 2013   •   10:46
Dosarul 'Valiza', amânat pentru 22 aprilie. Ce le-a spus Gigi Becali celor cinci judecători

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a amânat luni pentru 22 aprilie judecarea recursului declarat de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în dosarul "Valiza" în care deputatul George Becali a fost achitat în aprilie 2012 pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

La primul termen al recursului, instanţa a constatat că George Becali, Teia Sponte şi Alina Florentina Ciul nu şi-au angajat avocaţi.

De asemenea, Victor Piţurcă a lipsit de la proces, el fiind cu echipa naţională de fotbal în Olanda.

"Domnilor judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, vreau să vă spun că nu mai vreau să dau nicio declaraţie în acest dosar. Poate mă răzgândesc, dar deocamdată nu mai vreau să dau declaraţii în dosar", le-a spus Becali celor cinci judecători din completul de judecată, condus de preşedintele ÎCCJ, Livia Stanciu.

Procurorul de şedinţă a fost şi el de acord cu amânarea procesului, având în vedere că cei trei inculpaţi trebuie să fie reprezentaţi de avocaţi.

La ieşirea din sala de judecată, George Becali le-a citit ziariştilor pasaje din Constituţie.

"Vă dau cuvântul meu de onoare că nu îmi displace să vin aici, pentru că aici trebuie să fie adevărul, dreptatea, lumina şi justiţia în Ţara Românească. Dacă văd că este dreptate, o să vin la fiecare termen", a afirmat Becali.

Articolul complet, aici.

×
Subiecte în articol: valiza gigi becali