x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prinși în timp ce vindeau 20 de kilograme de canabis. În gruparea traficanților, doi minori

Prinși în timp ce vindeau 20 de kilograme de canabis. În gruparea traficanților, doi minori

de Redacția Jurnalul    |    28 Oct 2023   •   19:20
Prinși în timp ce vindeau 20 de kilograme de canabis. În gruparea traficanților, doi minori

Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT au prins 10 persoane care făceau trafic cu droguri de risc și de mare risc, transmite, sâmbătă, DIICOT. Printre ei se află și doi minori folosiți la transportul drogurilor.

Procurorii DIICOT și polițiștii Serviciului Antidrog din Capitală au dispus reținerea a 10 suspecți cercetați pentru trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.

În octombrie 2023, o rețea de traficanți de droguri formată din 10 cetățeni români, a deținut, depozitat și transportat cantități de droguri de risc și de mare risc pentru a fi vândute.

Cinci indivizi din grupare au negociat, printr-un intermediar, vânzarea unei cantități de 20 de kilograme de canabis, pentru suma de 80.000 de euro, adică 4000 de euro pe kilogram și o cantitate de cocaină.

Polițiștii și procurorii DIICOT i-au prins, joi, în timp ce făceau vânzarea. Totodată, au depistat și alți trei membri, dintre care doi minori care transportau cantitatea de 5,95 kilograme canabis, destinată și aceasta comercializării.

Ulterior, potrivit comunicatului DIICOT, au fost puse în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Dâmbovița, inclusiv la o fermă și la sediul unei societăți comerciale, fiind identificate și ridicate alte 7 kilograme canabis, telefoane mobile, cântare electronice de mare precizie, grindere, precum și alte mijloace de probă.

Juudecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a fost sesizat, sâmbătă, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri minori diicot