x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dublă sinucidere la Lupeni. Mesajul cutremurător postat pe WhatsApp: Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră!

Dublă sinucidere la Lupeni. Mesajul cutremurător postat pe WhatsApp: Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră!

de Redacția Jurnalul    |    11 Dec 2023   •   13:45
Dublă sinucidere la Lupeni. Mesajul cutremurător postat pe WhatsApp: Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră!

Valea Jiului se află în stare de șoc în urma dublei sinucideri de la Lupeni, unde două adolescente de clasa a 9-a din Uricani s-au aruncat împreună de pe un turn dezafectat, având peste 20 de metri înălțime. Informațiile cutremurătoare indică că evenimentul tragic a avut loc după o petrecere, la care cele două tinere au participat înainte de a decide să-și pună capăt vieții.

Ultimul mesaj postat de ambele fete pe grupul de WhatsApp al prietenilor lor a adus lumină asupra motivelor care au condus la gestul extrem. "Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!", se arată în mesajul emoționant.

Directorul liceului unde învăța una dintre adolescente a subliniat că tânăra nu dăduse niciodată semne de anxietate și că era iubită de colegi. Profesorii nu au observat nicio suferință aparentă în comportamentul ei, adăugând misterul în jurul motivelor care au dus la această tragedie, potrivit Antena 3 CNN.

Echipele medicale anatomo-patologice vor efectua analize pentru a determina dacă fetele au consumat alcool sau substanțe interzise la petrecere. Probele toxicologice prelevate vor oferi răspunsuri, iar rezultatele ar urma să fie făcute publice în cursul zilei de luni. Tot luni, trupurile celor două adolescente vor fi depuse la capelă.

×
Subiecte în articol: dubla sinucidere lupeni uricani