x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elodia este, oficial, moartă

Elodia este, oficial, moartă

de Adriana Oprea-Popescu    |    08 Noi 2011   •   11:45
Elodia este, oficial, moartă

Astazi, Judecatoria Brasov a admis cererea de declarare prezumata a mortii Elodiei Ghinescu, avocata disparuta in imprejurari suspecte din Brasov in noaptea de 29/30 august 2007. Instanta a stabilit ziua de 30 august 2007 ca fiind data mortii Elodiei.

Pe 12 februarie 2009, Judecatoria Brasov o declarase disparuta pe avocata, dosarul judecat atunci fiind atasat dosarului civil deschis recent pentru declararea prezumata a decesului.

Decizia de azi a instantei poate fi contestata cu apel in termen de 15 zile, de orice persoana care ar avea dovezi sau informatii ca Elodia traieste. In cazul in care nimeni nu va contesta decizia, va fi eliberat certificatul de deces, act care atesta trecerea in nefiinta a Elodiei

Avocata Elodia Ghinescu (38 ani) a fost vazuta ultima oara pe 29 august 2007. Singurul care sustine ca a vazut-o in viata si a doua zi de dimineata este sotul ei, Cristian Cioaca, invinuit de Parchetul General pentru comiterea infractiunii de omor calificat inca din septembrie 2007. Anchetatorii sustin ca trimiterea lui Cioaca in judecata in dosarul de omor e, acum, doar o chestiune de timp.

×
Subiecte în articol: elodia elodia ghinescu dispartie elodia