x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emanuel Terzian şi-a încetat colaborarea cu Realitatea TV

Emanuel Terzian şi-a încetat colaborarea cu Realitatea TV

de Adriana V. Paduraru    |    04 Iul 2008   •   00:00

Emanuel Terzian, realizatorul emisiunii “Realitatea sportivă” difuzată la Realitatea TV, a refuzat prelungirea contractului pe care îl avea cu televiziunea, în ciuda unei “oferte financiare mai bune”

Emanuel Terzian, realizatorul emisiunii “Realitatea sportivă” difuzată la Realitatea TV, a refuzat prelungirea contractului pe care îl avea cu televiziunea, în ciuda unei “oferte financiare mai bune”, a declarat Cătălin Popa, directorul executiv al instituţiei. “Emanuel Terzian nu a acceptat prelungirea contractului cu noi, deşi i-am făcut o ofertă financiară mai bună. Este decizia lui şi i-o respectăm. Îi apreciem foarte mult munca depusă. A impus un stil aparte în cadrul emisiunilor sportive de la Realitatea TV, serios şi profesionist, şi îi mulţumim pentru tot ce a făcut aici. Înlocuitorul său în funcţia de moderator al emisiunilor sportive de la Realitatea TV va fi anunţat în termen de două zile şi va fi o surpriză pentru media din România”, a adăugat Popa într-un comunicat Realitatea TV.

Emanuel Terzian nu a putut fi contactat.

Emanuel Terzian a debutat în presa scrisă în anul 1993 la publicaţia Sportul românesc. A lucrat la cotidianul Pro Sport (1997-2003) şi la Gazeta Sporturilor (2003-2005), unde a condus departamentul de reporteri speciali. Din anul 2005, a lucrat la Realitatea TV.

×
Subiecte în articol: realitatea mass-media emanuel terzian