x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Exclusiv - Obiecte care au dispărut o dată cu Elodia

Exclusiv - Obiecte care au dispărut o dată cu Elodia

26 Ian 2009   •   00:00
Exclusiv - Obiecte care au dispărut o dată cu Elodia

Avocata Elodia Ghinescu (38 de ani) era din Braşov şi a dispărut în împrejurări suspecte în noaptea de 29/30 august 2007.



O dată cu ea, din casa unde locuia au dispărut şi obiecte de valoare care-i aparţineau: bijuterii, ceasuri, haine de blană. În exclusivitate, Jurnalul Na-ţional vă prezintă, începând de astăzi, aceste bunuri ale Elodiei. O facem cu convingerea că o parte din ele au fost scoase la iveală, după dispariţia avocatei, de persoana în posesia căreia sunt acum.

Îi rugăm pe cei care au văzut aceste obiecte, fie într-un amanet, fie pe piaţa neagră, fie purtate de persoane din anturajul avocatei şi/sau al soţului ei, Cristian Cioacă, să ne contacteze imediat pe adresa redacţiei ("Pentru Cazul Elodia" – Jurnalul Naţional, Piaţa Presei Libere nr. 1, corp D, et. VIII, Bucureşti, Sectorul 1), pe adresa de mail cazulelodia@jurnalul.ro sau la telefon 0788.958.544.

Am reconstituit imaginea obiectelor dispărute din descrierile făcute chiar de Elodia Ghinescu (în mail-urile trimise anterior dispariţiei) sau de persoane apropiate ei. Din Dubai, Elodia cumpă­rase pentru soţul ei un inel din aur.

Chiar dacă nu (mai) aparţinea avocatei, inelul e important în ges­tiu­nea cazului dispariţiei. Cristian Cioacă a declarat anchetatorilor că l-a aruncat pe un câmp, în septembrie 2007, supărat că aflase de infidelitatea soţiei. Însă inelul nu a mai fost găsit şi e posibil ca el să se afle laolaltă cu bijuteriile Elo­diei...

Inelul lui Cioacă e din aur galben şi are o formă asemănătoare veri­ghe­tei. E ornat cu motive greceşti: mai multe litere "L" decupate dintr-o bandă transversală de aur alb. Are 22 de karate şi 3,75 grame. Costase 310 dolari.

×
Subiecte în articol: observator