x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EXPLOZIE într-un bloc de locuinţe sociale din Piteşti: O fetiţă de 7 ani a murit

EXPLOZIE într-un bloc de locuinţe sociale din Piteşti: O fetiţă de 7 ani a murit

15 Sep 2013   •   09:36
EXPLOZIE într-un bloc de locuinţe sociale din Piteşti: O fetiţă de 7 ani a murit
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images
UPDATE 10:40 - O fată de 7 ani a murit în exploziei din blocul de locuinţe din Piteşti, potrivit Antena3.

UPDATE 10:30
- Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, incendiul a cuprins un apartament de la mansarda imobilului. În afară de femeia care a suferit arsuri şi de cei doi copii transportaţi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, alte zece persoane intoxicate cu fum au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Prefectul Cristian Soare, care a ajuns la locul producerii incendiului împreună cu reprezentanţii administraţiei locale, a anunţat că urmează să se găsească soluţii de cazare temporară pentru locatarii apartamentelor afectate.

UPDATE 10:10
- Primele date ale pompierilor arată că exlozia a avut loc în cartierul piteştan Războieni, la blocul G1, pe scara C, o clădire de locuinţe sociale. La această oră, pompierii militari intervin pentru stingerea incendiului, cu patru autospecuale cu apă şi spumă. Explozia s-ar fi produs în urma unei acumulări de gaze, în timp ce o persoană a încercat să aprindă aragazul.
---------------------------------------

O explozie puternică a avut loc, în această dimineaţă, într-un bloc de locuinţe sociale din Piteşti. Deflagraţia, care s-a produs din cauza unei butelii, a fost urmată de un incendiu. Toți locatarii imobilului au fost evacuați.

Potrivit primelor informaţii, incendiul s-a produs din cauza unei femei care a încercat să umfle mai multe baloane cu heliu, anunţă Realitatea TV. Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a suferit arsuri grave şi a fost transportată de urgenţă la spital.

"O femeie este în stare mai gravă, cu arsuri de gradul I și II pe 45% din suprafața corpului. Alte 12 persoane au primit îngrijiri medicale, iar doi copii, intoxicați cu fum, au fost internați la spitalul de pediatrie", a declarat prefectul județului Argeș, citat de Realitatea TV.

În prezent, pompierii acţionează cu 4 autospeciale.

×