x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie la CET Bacău: Un angajat a murit şi un altul este grav rănit

Explozie la CET Bacău: Un angajat a murit şi un altul este grav rănit

01 Iun 2010   •   00:00

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, în această dimineaţă, în jurul orei 11.30, la CET Bacău. Un angajat al societăţii şi-a pierdut viaţa, iar un altul a fost grav rănit, la faţa locului aflându-se două Ambulanţe şi o maşină de pompieri.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se află echipe de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, poliţişti şi echipe de medici, rănitul fiind transportat la spital cu arsuri de gradele doi şi trei.

"Am găsit două victime, una decedată şi una cu arsuri de gradele doi şi trei. În urma exploziei, s-au degajat gaze fierbinţi care au produs acest accident", a declarat doctorul Adrian Colibaba, director medical la Ambulanţa Bacău, citat de Mediafax.

Din primele informaţii, cei doi muncitori lucrau pe un rezervor de ulei rezidual şi nu se ştie din ce motive acesta a explodat, după care a luat foc.

"Rezervorul era în picioare. Când a explodat, l-a aruncat peste zece metri în aer, după care a luat foc. M-am speriat foarte tare", a declarat Viorel Dedeu, un alt muncitor care se afla în apropiere şi care a fost martor la incident.

La faţa locului, poliţiştii anchetează cauzele producerii exploziei, fiind aşteptat şi un procuror care se va ocupa de acest caz.

În prezent, pompierii au stins focul declanşat în urma exploziei, însă zona este încă plină de fum.

×
Subiecte în articol: observator