x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie la o locuință din Teleorman. Două persoane au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe din Alexandria

Explozie la o locuință din Teleorman. Două persoane au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe din Alexandria

02 Feb 2021   •   14:55
Explozie la o locuință din Teleorman. Două persoane au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe din Alexandria
Sursa foto: ISU Teleorman

O explozie s-a produs marți, la ora 12:20, în localitatea Saelele, din județul Teleorman, în urma căreia au rezultat două victime, soț și soție, în vârstă de 74 de ani. Cei doi au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexandria. 

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Bărbatul, cu arsuri de gradul al II-lea la nivelul membrelor și feței, era prins sub dărmături, având nevoie de intervenția imediată a salvatorilor.

Unul dintre vecinii victimelor era un pompier cu experiență, din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele, plt. maj. Șatran Mihai Cătălin, șef gardă de intervenție și stingere, care a sărit în ajutorul celor două persoane. Tot el, pe timpul acțiunii de salvare, a sunat la 112, solicitând la fața locului un echipaj de descarcerare și două echipaje medicale.

Până la sosirea acestora, împreună cu câțiva dintre vecini, pe care i-a mobilizat rapid în jurul său, a reușit să-l elibereze pe bărbat de sub elementele de construcție dărâmate de suflul exploziei, acordându-le apoi primul ajutor celor două victime.

Cele două persoane rănite au fost preluate de un echipaj SMURD Turnu Măgurele și unul SAJ Teleorman, ulterior fiind transportate la Unitatea Primiri Urgențe din Alexandria.

×
Subiecte în articol: explozie teleorman saelele