x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fata lui Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iaşului, protagonista unui incident stânjenitor! De ce au percheziţionat-o procurorii DNA în pantaloni?

Fata lui Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iaşului, protagonista unui incident stânjenitor! De ce au percheziţionat-o procurorii DNA în pantaloni?

24 Noi 2015   •   15:01
Fata lui Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iaşului, protagonista unui incident stânjenitor! De ce au percheziţionat-o procurorii DNA în pantaloni?
Sursa foto: Gheorghe Nichita şi fiica sa, Ilinca / ziaruldeiasi.ro

Notarul public Ilinca Nichita, fiica primarului-suspendat al Iaşului, Gheorghe Nichita, a fost protagonista unui incident stânjenitor în momentul care procurorii DNA au percheziţionat vila tatălui său. Ilinca a încercat să îi încurce pe anchetatori ascunzând documente în pantaloni, sub bluză, fiind la rândul ei percheziţionată corporal de ofiţeri.

14 documente şi o agendă se aflau în pantalonii notarului public, toate confiscate de DNA. Ilinca Nichita a refuzat ieri să comenteze situaţia în care a fost pusă în momentul percheziţiilor din vila părinţilor săi, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Reporterul „Ziarului de Iaşi“ a discutat, ieri, telefonic cu notăriţa Ilinca Nichita ofe­rindu-i acesteia posibilitatea să furnizeze un punct de vedere. Iniţial, fiica primarului suspendat al Iaşului a precizat că vrea să se consulte cu avocaţii înainte de a comenta. A revenit cu un telefon la orele după-amie­zii precizând că nu vrea să comenteze si­tuaţia stânjenitoare în care a fost protagonistă pe 30 aprilie. 

Ilinca Nichita a fost în centrul atenţiei în toamna anului trecut, atunci când s-a căsătorit cu un tânăr din domeniul bancar. Tatăl său, pe atunci fără probleme cu DNA, a organizat o nuntă la care au participat mai mulţi membri ai Guvernului sau lideri importanţi ai PSD. Printre invitaţii de atunci s-a numărat şi fostul premier Victor Ponta.

Primarul-suspendat al Iaşului se află în arest preventiv fiind încarcerat în dosarul în care este acuzat de DNA că a cerut un comision de 10% din proiectul privind managementul traficului rutier, a cărui va­loare totală s-a ridicat la 69 de milioane de lei.

În ceea ce priveşte dosarul spionării amantei, Nichita este cercetat alături de fostul şef al Poliţiei Locale, Liviu Hliboceanu, fostul şef al serviciului de urbanism de la această instituţie, Ştefan Avârvarei, dar şi fostul şofer personal al lui Nichita, Eugen Chişcă.

×
Subiecte în articol: gheorghe nichita primar iasi dna