x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator FESTIVITATE/Premiu pentru "Marea Debarasare"

FESTIVITATE/Premiu pentru "Marea Debarasare"

20 Dec 2008   •   00:00

Programul "Marea Debarasare", organizat de Ministerul Mediului pe tot parcursul lui 2008, a primit premiul "Campanii cu mare impact mediatic şi social", în cadrul Green Business Gala 2008.



Prin Programul "Marea Debarasare" au fost colectate deşeuri electrice şi electronice în localităţile cu peste 20.000 de locuitori şi în Bucureşti. Proiectul a fost iniţiat de Atilla Korodi, ministrul Mediului şi Dezvoltării Durabile. Atilla Korodi a fost premiat şi pentru Proiectul "Casa Verde", în ciuda problemelor pe care le ridică acest proiect şi despre care Jurnalul Naţional a scris pe larg. Proiectul "Casa Verde" vizează înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire cu sisteme ce utilizează energii regenerabile.
Green Business Gala 2008, organizată de FinMedia, a premiat performanţele instituţiilor statului, companiilor şi membrilor societăţii civile care au avut iniţiative de dezvoltare durabilă şi de conservare a mediului înconjurător. Scopul evenimentului a fost acela de a conştientiza autorităţile, companiile, instituţiile financiare, comunitatea de afaceri şi publicul larg despre importanţa adoptării de strategii "verzi".

×
Subiecte în articol: verde!