x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetiţă de 8 ani dispărută în Bihor

Fetiţă de 8 ani dispărută în Bihor

09 Iun 2010   •   00:00
Fetiţă de 8 ani dispărută în Bihor

FEKETE ZORIŢA ADRIANA are 8 ani şi a dispărut din satul Dobreşti (judeţul Bihor) duminică, 6 iunie a.c., în jurul orei 17:00. Părinţii fetiţei, care au anunţat dispariţia la Postul de Poliţie Dobreşti abia a doua zi, în jurul orei 10:00, susţin că ea a plecat din curtea casei, unde se juca singură, şi nu a mai revenit.



Fetiţei i se spune "BIANCA" şi, conform declaraţiilor familiei, ar mai fi plecat de acasă la 3 iunie a.c., fiind găsită de către părinţi în pădurea din localitatea Dobreşti, la aproximativ 1 km de casă. Tot din declaraţia familiei rezultă că fetiţa are dizabilităţi (nu vorbeşte, articulând doar sunete). Copilul are aproximativ 90 de cm înălţime, 15 - 20 kg, constituţie astenică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, drept, de lungime medie, ten măsliniu. Are abdomenul proeminent, deoarece suferă de malnutriţie.

Părinţii nu au putut preciza cu ce era ea îmbrăcată în momentul dispariţiei. Singura fotografie pe care poliţia a reuşit să o găsească a fost făcută când fetiţa avea 5 ani. Este a treia zi în care se fac căutări în jurul satului Dobroeşti pentru găsirea fetei. La acţiune participă mai multi poliţişti, jandarmi şi localnici.

×
Subiecte în articol: observator