x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetiţă de cinci ani, violată şi ucisă în Baia Mare

Fetiţă de cinci ani, violată şi ucisă în Baia Mare

01 Mai 2018   •   21:33
Fetiţă de cinci ani, violată şi ucisă în Baia Mare

O fetiță de 5 ani a fost violată și ucisă cu brutalitate în Baia Mare, trupul ei fiind găsit luni noapte după ce în timpul zilei dispăruse de acasă. Părinţii au trebuit să fie transportaţi la spital după ce au aflat ce s-a întâmplat cu fetiţa lor. Aceștia au avut nevoie îngrijiri medicale în urma şocului suferit.
 

Copila a fost violată şi lovită în cap cu un obiect contondent. Micuța a fost găsită moartă de sora ei în vecinătatea imobilului în care locuieşte familia. Bunica micuţei a spus că aceasta a dispărut de acasă luni în jurul prânzului, în timp ce mama ei spăla casa scărilor din imobil, iar trupul neînsufleţit al fetiţei a fost găsit de sora acesteia, în vârstă de 17 ani.

 

Locul unde a fost găsit trupul fetiţei este în zona fostei clădiri administrative a Combinatului Cuprom Baia Mare (str. Electrolizei), locuită în majoritate de familii de romi care au fost mutate de primărie în ultimii ani de pe malul pârâului Craica 

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat că dispariţia fetiţei a fost semnalată la numărul 112 foarte târziu: “Tatăl fetiţei le-a precizat procurorilor implicaţi în cercetarea cazului şi poliţiştilor că fetiţa a dispărut luni, în jurul orei 15.00, iar semnalarea dispariţiei a fost făcută abia în jurul orei 23.30, foarte târziu din momentul constatării dispariţiei”. La rândul său, procurorul Bogdan Gabor, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, a dezvăluit că fetiţa a fost violată şi ucisă cu brutalitate. “Fetiţa a fost lăsată în faţa blocului, într-o comunitate de romi, în apropierea unui fost combinat din Baia Mare. Locul faptei a fost izolat şi s-au căutat probe, materiale, martori care pot da indicii despre ce s-a întâmplat. Din concluziile preliminare ale necropsiei de la IML, se pare că a fost vorba despre un viol urmat de un omor calificat pentru a ascunde fapta iniţială. Fetiţa ar fi fost lovită în cap cu un obiect contondent”, a spus Gabor. ”Se audiază membrii ai familiei, persoane din anturajul acestora, vecini”, au spus sursele citate. Procurorii şi poliţiştii băimăreni continuă cercetările pentru depistarea autorului faptei.

Oamenii legii caută un scelerat care a şocat comunitatea, după ce a omorât cu brutalitate o copilă de doar câţiva ani, după ce în prealabil a şi violat-o

×