x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiica fugarului Nicolae Popa, martor în procesul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Fiica fugarului Nicolae Popa, martor în procesul lui Sorin Ovidiu Vîntu

22 Feb 2011   •   21:49

Ioana Andreea Popa (21 de ani), fiica lui Nicolae Popa, a fost audiată, marţi, de instanţa Tribunalului Bucureşti, ca martor în procesul lui Sorin Ovidiu Vîntu, informează Mediafax.

Ea a spus în faţa instanţei că l-a văzut pe Sorin Ovidiu Vîntu când avea şapte ani, dar că nu au avut tangenţe, nu s-au mai întâlnit ulterior şi nu a cerut sau primit bani de la acesta.

Totodată, Ioana Andreea Popa a declarat că a primit, în perioada 2008 - 2009, aproape 10.000 de dolari de la tatăl său, aflat la acea vreme în Bali, Indonezia. Ea a precizat că banii au fost trimişi de pe numele prietenei acestuia, Cecilia Gunawan, dar crede că proveneau de la tatăl ei.

Ea a mai spus că a mers de două ori în Indonezia la Nicolae Popa, "odată la sfârşitul clasei a XI-a şi apoi în clasa a XII-a", de fiecare dată tatăl ei fiind cel care i-a asigurat cazarea şi banii de cheltuială.

Întrebată de unde avea Nicolae Popa banii, aceasta a arătat că nu poate spune precis dacă tatăl ei era angajat în Indonezia. Ea a precizat că, în perioada vizitelor, tatăl ei era în vacanţă, astfel că bănuieşte că era angajat.

În sala de judecată a fost prezentă şi fosta soţie a lui Nicolae Popa, Căciulă Anca, mama Ioanei Popa, şi ea fiind chemată la audieri tot în calitate de martor al acuzării.

Întrebată în ce relaţii era cu Sorin Ovidiu Vîntu, fosta soţie a lui Nicolae Popa a declarat că acesta "are un suflet rău", motivându-şi afirmaţia pe baza faptului că acesta îl ţinea mereu la muncă pe fostul ei soţ, când cei doi lucrau împreună, în perioada 1995 - 2000, "undeva pe Splaiul Unirii".

"Nu ştiu să vă spun de ce eu eram supărată pe Sorin Ovidiu Vîntu. Cred că e chestia aia, e ca şi cum ar fi mentalul colectiv. Există momente când îţi faci o părere despre o persoană încă după prima întâlnire. Cred că în cazul meu şi al domnului Vîntu antipatia este reciprocă", a mărturisit fosta soţie a lui Nicolae Popa.

×
Subiecte în articol: nicolae popa vintu