x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator “Financiarul” – premiul publicului la cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor Pieţei de Capital - 2009

“Financiarul” – premiul publicului la cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor Pieţei de Capital - 2009

27 Noi 2009   •   00:00

„Financiarul”, cel mai tânăr cotidian economic, a fost desemnat prin votul publicului câştigătorul premiul de excelenţă pentru reflectarea pieţei de capital – categoria presă scrisă, la cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor Pieţei de Capital.



Evenimentul a fost organizat de către Asociaţia Brokerilor, partenerul oficial fiind Bursa de Valori Bucureşti. La ceremonia de premiere a laureaţilor care a avut loc joi, 26 noiembrie, au participat peste 300 de invitaţi din domeniul financiar-bancar, politic, economic şi mass-media.
Diploma de excelenţă a fost înmânată redactorului-şef al Financiarului, Edward Pastia, de către Nicolae Gherguş, membru al CA al Asociaţiei Brokerilor şi directorul general al societatii de brokeraj Confident.

Edward Pastia a mulţumit investitorilor la BVB şi profesioniştilor pieţei de capital pentru premiul decernat cotidianului „Financiarul. „Ce poate fi mai frumos decât recunoaşterea cititorilor noştri, care ne-au şi votat. Vom continua să susţinem piaţa de capital şi pe actorii acesteia, de multe ori ţinuţi nedrept în spatele cifrelor", a afirmat redactorul-şef al "Financiarului", Edward Pastia.

Profesioniştii pieţei de capital recompensează în fiecare an, în cadrul Galei Premiilor Pieţei de Capital, activitatea unor personalităţi, organizaţii, specialişti care activează în afara pieţei, dar care prin actiunile lor contribuie la dezvoltarea şi promovarea pieţei bursiere.

×