x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Firea, ironică la adresa lui Cîţu: Purtaţi ochelari cu lentilă colorată? Nu mai aveţi contact cu realitatea?

Firea, ironică la adresa lui Cîţu: Purtaţi ochelari cu lentilă colorată? Nu mai aveţi contact cu realitatea?

18 Noi 2020   •   12:29
Firea, ironică la adresa lui Cîţu: Purtaţi ochelari cu lentilă colorată?  Nu mai aveţi contact cu realitatea?

Gabriela Firea spune că ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, minte în privința revenirii economice a țării noastre.

”Vă mai amintiti de Cîțu? Cel care ne-a indatorat tara, astfel încât vor plăti si copiii nostri. Acum nu face altceva, decât să continue seria minciunilor și a aberațiilor pe care le-a transmis public de mai bine de un an. În timp ce a îngropat industria, a distrus HORECA, agricultura, comerțul a anunțat mereu o iluzorie revenire în V a economie.În loc sa fie un V este un L, de la Ludovic Orban. Un V blegit.  

Când ești în groapă, chiar dacă țopăi pe fundul ei, nu înseamna că ieși la liman.

Pandemia de COVID a lovit la fel întregul continent, același virus a subminat toate economiile statelor membre. Și, totuși, noi avem a doua cea mai mare contracție anuală (-6%), Italia la care ne uitam îngroziți în primăvară acum se află la -4,7%, Polonia la -2%, Ungaria la -4,7%, Slovacia la -2,2%, Bulgaria la – 5,2% și Cehia la -5,8%!

Cifrele care provin din statisticile Eurostat nu mint. Aceste cifre ne indică clar faptul că România a fost printre cel mai prost guvernate state din Uniunea Europeană în acest an.

Dacă statele mediteraneene și cele central-europene au recuperat aproape integral contracția economică din primăvară, dacă polonezii, ungurii și cehii au recuperat la fel de mult la sfârșit de septembrie, noi, românii, am ieșit total din logica statelor est-europene și am ajuns să bifăm cea mai mare contracție anuală din regiune

Deocamdată, este a doua cea mai mare prăbușire anuală din întreaga Uniune. 

Numai grecii și croații ne mai pot concura în acest clasament al rușinii.

Deci, Dl Cîtu, cum e cu revenirea? Purtati ochelari cu lentila colorata? Vedeti viata in roz? Nu mai aveti contact cu realitatea?

Am discutat acest subiect grav si impreuna cu social-democratii de la sectorul 3, condusi de presedintele lor, Aurelian Badulescu, impreuna cu parlamentarii Carmen Mihălcescu si Daniel Zamfir", a scris Gabriela Firea, miercuri, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: gabriela firea