x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul lui Dumitru Tinu nu se lasă

Fiul lui Dumitru Tinu nu se lasă

de Violeta Fotache    |    31 Aug 2007   •   00:00
Fiul lui Dumitru Tinu nu se lasă
Sursa foto: DAN MARINESCU/

Tănărul Andrei Iucinu, recunoscut de instanţa de judecată ca fiind fiul fostului director al cotidianului Adevărul, gazetarul Dumitru Tinu, continuă eforturile pentru lămurirea imprejurărilor care au dus la moartea tatălui său.



Tănărul Andrei Iucinu (foto), recunoscut de instanţa de judecată ca fiind fiul fostului director al cotidianului Adevărul, gazetarul Dumitru Tinu, continuă eforturile pentru lămurirea imprejurărilor care au dus la moartea tatălui său.

Andrei Iucinu s-a adresat preşedintelui Volvo Car Corporation, Frederik Arp, printr-o scrisoare, cerăndu-i acestuia să-i răspundă la intrebări ignorate pănă acum de distribuitorul Autorizat Volvo in Romănia, SC EIT Co-FORUM Autor SRL.

Iucinu susţine că acest distribuitor "a refuzat in mod constant să răspundă intrebărilor cu privire la caracteristicile tehnice ale maşinii şi mai ales cu privire la elementele de siguranţă ale acesteia", chiar şi atunci cănd cei care au pus intrebările au fost reprezentanţii Poliţiei Romăne.

"Refuzul (...) ne-a determinat să credem că doriţi să ascundeţi anumite aspecte de ordin tehnic şi astfel să obstrucţionaţi, intr-un fel sau altul, infăptuirea justiţiei".

Andrei Iucinu speră să primească de la corporaţia internaţională informaţiile cerute.

Reamintim că Dumitru Tinu a murit in dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2003, decesul fiind pus pe seama unui accident rutier in care a fost implicată maşina pe care o conducea, un Volvo S40. Ancheta a fost insă redeschisă, procurorii efectuănd cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de omor din culpă.

×
Subiecte în articol: observator