x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Cîțu: "România figurează în continuare pe lista de supraveghere privind traficul de persoane"

Florin Cîțu: "România figurează în continuare pe lista de supraveghere privind traficul de persoane"

02 Iul 2021   •   10:26
Florin Cîțu: "România figurează în continuare pe lista de supraveghere privind traficul de persoane"
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu sustine că, în ciuda eforturile făcute de Guvern anul trecut alături de societatea civilă, România rămâne, în continurare, pe lista Tier 2 Watch List, adică se menține pe lista de supraveghere la nivel 2 in peivinta traficului de persoane. In opinia șefului Executivului, este nevoie de un efort integrat din partea tuturor instituţiilor pentru a combate această problemă.

"Trebuie să ne asigurăm că nicio persoană vulnerabilă nu mai devine victimă", spune premierul  într-o postare pe Facebook.

 

"Problema traficului de persoane este o prioritate pentru Guvern. Avem soluții pe care le vom urmări și coordona integrat de la nivelul Cancelariei. Mă voi asigura că sincopele existente sunt rezolvate în cel mai scurt timp și eficient mod.Vreau să le transmit tuturor românilor, dar și specialiștilor, că nicio suspiciune de exploatare nu trebuie ignorată și trebuie tratată cu maximă seriozitate.Traficul de persoane și exploatarea trebuie combătute în România. Este nevoie de un efort integrat din partea tuturor instituțiilor. Trebuie să ne asigurăm că nicio persoană vulnerabilă nu mai devine victimă", a mai spus Cîțu.

×
Subiecte în articol: florin citu