x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Cîțu: Veniturile românilor cresc cu adevărat. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi se vede

Florin Cîțu: Veniturile românilor cresc cu adevărat. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi se vede

de Alice Petrescu    |    12 Iun 2021   •   09:08
Florin Cîțu: Veniturile românilor cresc cu adevărat. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi se vede
Sursa foto: Lucian Alecu

Câștigul salarial mediu net a crescut cu 11,9% în aprilie 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, a declarat, sâmbătă, premierul Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook. În plus premierul se laudă că Guvernul a luat cele mai bune măsuri pentru economie şi cifrele arată acest lucru.

 

Şeful Guvernului a mai spus că INS a anunţat o creştere semnificativă a puterii de cumpărare cu 8.4%. De asemenea, el a făcut și o analiză a câştigului salarial în raport cu evoluţia preţurilor de consum, potrivit cifrelor INS.

„Indicele câştigului salarial real a fost 108,4% pentru luna aprilie 2021 față de aceeaşi perioadă a anului precedent. Acest lucru înseamnă că veniturile românilor cresc cu adevărat, nu doar pe hârtie. Cu un venit mai mare se pot cumpăra, pe bune, mai multe lucruri. Asta înseamnă guvernare liberală, putere de cumpărare mai mare pentru toţi românii. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi se vede. Reformă in toate cotloanele statului şi investim. Suntem abia la început”, a mai scris Florin Cîţu.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: florin citu