x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atac în Capitală: Un bărbat a fost băgat în spital de o şoferiţă, în zona Dorobanţi

Atac în Capitală: Un bărbat a fost băgat în spital de o şoferiţă, în zona Dorobanţi

12 Sep 2013   •   12:27
Atac în Capitală: Un bărbat a fost băgat în spital de o şoferiţă, în zona Dorobanţi
Sursa foto: Victor Stroe
UPDATE 17:34 - Femeia care l-a agresat pe un bărbat, azi, în Piaţa Dorobanţi din Bucureşti a fost prinsă de poliţişti şi este audiată la Secţia 1. Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Mediafax, femeia are 21 de ani şi a fost găsită de poliţişti, în urma cercetărilor, acasă. Ea ar fi folosit un spray cu o substanţă iritantă, care i-a provocat bărbatului arsuri la nivelul feţei şi hemoragie nazală.

Iniţial s-a crezut că femeia ar fi folosit un pistol, aceasta fiind informaţia dată de soţia bărbatului poliţiştilor şi prima concluzie a poliţiştilor, dată fiind profunzimea arsurii.

.....................

O persoană a fost agresată, astăzi, în zona Dorobanţi. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani care ar fi fost atacat de o şoferiţă, după o altercaţie în trafic. Victima are arsuri în zona feţei. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale.

O femeie a sunat la 112 şi a spus că soţul ei, care se afla la volan, a fost împuşcat de o femeie, în urma unui conflict în trafic.

Bărbatul a fost afectat în zona stângă a feţei, unde a suferit arsuri.

Femeia a fugit de la faţa locului, în Capitală fiind instituite filtre pentru prinderea acestea.

Potrivit lui Adrian Marin, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, echipajul de prim ajutor care a ajuns la faţa locului a constatat că este vorba de un bărbat de aproximativ 35 de ani, care prezenta o plagă împuşcată. Bărbatul era conştient şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a precizat Adrian Marin.


×